Betaalmethoden

We bieden verschillende veilige betalingsmethoden om jouw bestelling soepel te laten verlopen. Zo kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Ideal Internetbankieren
  • Creditcard
  • Paypal
  • Overschrijving
  • Achteraf betalen met Klarna
  • Bancontact
Betalen

Ideal internet bankieren

iDEAL is een veelgebruikte en populaire betaalmethode in Nederland. Het biedt een eenvoudige en directe manier om online betalingen te doen. Hier is wat je moet weten over iDEAL:

Veilig en vertrouwd: iDEAL is een veilige betaalmethode die wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken. Het maakt gebruik van beveiligde verbindingen en authenticatiemethoden om ervoor te zorgen dat je transacties veilig worden verwerkt.

Directe betaling: Met iDEAL kun je je bestelling direct betalen vanaf je eigen bankrekening. Het bedrag wordt rechtstreeks overgeboekt naar de verkoper, waardoor er geen tussenstappen nodig zijn.

Gemakkelijk te gebruiken: Bij het afrekenen kun je iDEAL selecteren als betaalmethode. Vervolgens word je doorverwezen naar de betaalpagina van je eigen bank. Hier kun je inloggen en de betaling goedkeuren met behulp van de vertrouwde online bankieromgeving van je bank.

Brede ondersteuning: iDEAL wordt ondersteund door de meeste grote Nederlandse banken, waaronder ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank en meer. Hierdoor kunnen veel consumenten in Nederland gebruikmaken van iDEAL als betaalmethode.

Snel en efficiënt: Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt, waardoor verkopers de bestelling snel kunnen afhandelen en verzenden. Dit betekent dat je je aankoop doorgaans snel in huis hebt.

Bij het afrekenen op onze website kun je iDEAL selecteren als betaalmethode. Volg de instructies op het scherm om de betaling via je eigen bank te voltooien. Geniet van het gemak en de snelheid van iDEAL bij het doen van je online betalingen.

Creditcard

Creditcard is een veelgebruikte betaalmethode voor online aankopen. Hier is wat je moet weten over het gebruik van een creditcard op onze website:

Brede acceptatie: Wij accepteren belangrijke creditcards zoals Visa, Mastercard, American Express en Discover. Je kunt veilig je creditcardgegevens invoeren tijdens het afrekenproces.

Veilige transacties: We maken gebruik van SSL-versleutelde verbindingen om de beveiliging van je creditcardgegevens te waarborgen. Deze versleuteling beschermt je informatie tegen ongeoorloofde toegang tijdens het betaalproces.

Gemakkelijk en snel: Betalen met een creditcard is snel en handig. Zodra je betaling is geautoriseerd, kunnen we direct overgaan tot verwerking en verzending van je bestelling.

Flexibele betalingsopties: Met een creditcard heb je vaak de mogelijkheid om je aankoop in termijnen te betalen, afhankelijk van de voorwaarden van je creditcardmaatschappij. Dit kan handig zijn als je de betaling wilt spreiden over een langere periode.

Aankoopbescherming: Veel creditcards bieden aankoopbescherming, waardoor je in aanmerking kunt komen voor terugbetaling als een product niet wordt geleverd of niet aan de verwachtingen voldoet.

Bij het afrekenen op onze website kun je kiezen voor betaling met een creditcard. Volg de instructies op het scherm om je creditcardgegevens in te voeren en de betaling te voltooien. Geniet van het gemak en de veiligheid van betalen met een creditcard tijdens je online aankopen.

PayPal

PayPal is een veelgebruikte betaalmethode voor online aankopen. Hier is wat je moet weten over het gebruik van PayPal op onze website:

Veilig en betrouwbaar: PayPal is een vertrouwde en veilige betaalmethode. Je kunt je PayPal-account koppelen aan je bankrekening of creditcard. Hierdoor hoef je je financiële gegevens niet rechtstreeks met de verkoper te delen.

Snelle en eenvoudige betaling: Met PayPal kun je snel en eenvoudig betalen door in te loggen op je PayPal-account tijdens het afrekenproces. Je kunt ervoor kiezen om de betaling rechtstreeks vanaf je PayPal-saldo te doen of om PayPal te koppelen aan je creditcard of bankrekening.

Kopersbescherming: PayPal biedt kopersbescherming, waardoor je in aanmerking kunt komen voor terugbetaling als een product niet wordt geleverd of niet aan de verwachtingen voldoet. Dit geeft je gemoedsrust bij het doen van online aankopen.

Brede acceptatie: PayPal wordt wereldwijd geaccepteerd door tal van online verkopers. Je kunt PayPal gebruiken om aankopen te doen op onze website en bij vele andere online winkels.

Snelheid van transacties: Betalingen via PayPal worden vaak direct verwerkt, waardoor we je bestelling snel kunnen verwerken en verzenden.

Bij het afrekenen op onze website kun je kiezen voor betaling met PayPal. Volg de instructies op het scherm om in te loggen op je PayPal-account en de betaling te voltooien. Geniet van het gemak en de veiligheid van betalen met PayPal tijdens je online aankopen.

Bij het afrekenen op onze website kun je kiezen voor betaling met een creditcard. Volg de instructies op het scherm om je creditcardgegevens in te voeren en de betaling te voltooien. Geniet van het gemak en de veiligheid van betalen met een creditcard tijdens je online aankopen.

Overschrijving

Bij een bankoverschrijving maak je het orderbedrag zelf over op onze bankrekening. Hier is wat je moet weten over het betalen via bankoverschrijving:

Betaalinstructies: Bij het afronden van je bestelling ontvang je van ons de nodige betaalinstructies, inclusief ons bankrekeningnummer en het ordernummer dat je moet vermelden bij de betaling.

Zelf overmaken: Je voert de betaling uit via je eigen bankomgeving. Dit geeft je de controle over het overboekingsproces.

Geen extra kosten: Het gebruik van bankoverschrijving als betaalmethode brengt meestal geen extra kosten met zich mee. Je betaalt alleen het orderbedrag.

Verwerkingstijd: Houd er rekening mee dat er 1 tot 3 werkdagen nodig kunnen zijn voordat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Na ontvangst van je betaling zullen we je bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Ordernummer vermelden: Het is belangrijk om bij de bankoverschrijving het ordernummer te vermelden dat op je orderbevestiging staat. Op deze manier kunnen we je betaling sneller identificeren en verwerken.

Als je de bankoverschrijving wilt annuleren, neem dan direct contact met ons op. We zullen de betaling onmiddellijk terugstorten.

Je kunt het orderbedrag overmaken naar ons bankrekeningnummer NL60 RABO 0353 4348 68 ten name van FunWithBlocks, onder vermelding van jouw ordernummer.

Let op: Vergeet niet dat de verwerking van je bestelling mogelijk langer kan duren vanwege de benodigde tijd voor de betaling en verificatie.

Klarna betaalmethode FunWithBlocks

Achteraf betalen met Klarna

Klarna is een populaire betaalmethode die wij aanbieden op onze website. Met Klarna heb je de flexibiliteit om nu te kopen en later te betalen. Het biedt een handige en probleemloze manier om je aankoop te voltooien. Zo werkt Klarna:

Koop nu, betaal later: Met Klarna kun je je bestelling ontvangen voordat je de betaling verricht. Je kunt genieten van je aankoop en hebt de mogelijkheid om op een later tijdstip te betalen.

Geen accountaanmaak vereist: In tegenstelling tot traditionele betaalmethoden hoef je geen account aan te maken bij Klarna. Je kunt eenvoudig gebruikmaken van de betaalmethode zonder extra stappen.

Betalingsinstructies via e-mail: Klarna stuurt je betalingsinstructies per e-mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om de betaling te voltooien. Volg de instructies zorgvuldig op om je betaling probleemloos af te ronden.

Flexibiliteit en gemak: Klarna biedt flexibele betalingsopties, zoals het betalen in termijnen of het uitstellen van de betaling. Hierdoor kun je je aankoop aanpassen aan jouw financiële situatie en voorkeuren.

Bij het afrekenen op onze website kun je Klarna selecteren als betaalmethode. Geniet van het gemak en de flexibiliteit die Klarna biedt bij het voltooien van je aankoop.

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België. Hier is wat je moet weten over het gebruik van Bancontact op onze website:

Breed geaccepteerd: Bancontact wordt breed geaccepteerd in België. Het stelt Belgische klanten in staat om veilig en gemakkelijk online aankopen te doen.

Veilig en betrouwbaar: Bancontact maakt gebruik van een veilige en gecertificeerde betalingsomgeving. Je kunt vertrouwen op de beveiligingsmaatregelen van Bancontact om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen.

Snel en eenvoudig: Betalen met Bancontact is snel en eenvoudig. Je hoeft alleen maar je Bancontact-kaartgegevens in te voeren tijdens het afrekenproces. Vervolgens word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van je bank waar je de betaling kunt voltooien.

Directe verwerking: Zodra je betaling met Bancontact is geautoriseerd, kunnen we direct overgaan tot verwerking en verzending van je bestelling. Dit zorgt voor een snelle afhandeling en levering.

Vertrouwd door klanten: Bancontact is een vertrouwde betaalmethode onder Belgische consumenten. Het biedt gemak en gemoedsrust bij online aankopen.

Bij het afrekenen op onze website kun je kiezen voor betaling met Bancontact. Volg de instructies op het scherm om je Bancontact-kaartgegevens in te voeren en de betaling te voltooien. Geniet van het gemak en de veiligheid van betalen met Bancontact tijdens je online aankopen.

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.