Bewegende kerstman miniblock review

Vandaag testen wij de bewegende kerstman miniblock. Deze is nieuw in ons assortiment en vanaf 1 oktober te bestellen op FunWithBlocks.nl.

Aan het eind van de zomer vakantie is het voor ons tijd om ons voor te bereiden op de naderende feestdagen. FunWithBlocks zorgt ieder jaar voor een vrolijk assortiment met kerst miniblocks. Ook dit jaar hebben wij weer leuke kerst miniblocks voor jou uitgekozen. Naast de populaire figuren van afgelopen jaren, hebben wij ook weer wat nieuwe figuren aan ons assortiment toegevoegd. Deze moeten natuurlijk ook getest worden. Vandaag is het de beurt aan de bewegende kerstman miniblock van Wise Hawk. Deze kerstman viel op omdat hij anders is dan de kerstmannen die vorig jaar al in ons assortiment zaten. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat.

 

Bewegende kerstman miniblock

Details:

Collectie: Kerst miniblocks

Figuur: Bewegende Kerstman miniblock

Aantal: 446 miniblocks

Afmetingen: 14,5 cm x 9.8 cm

Min. leeftijd: 14+

Merk: Wise Hawk

Moeilijkheidsgraad

De bewegende kerstman miniblock heeft een moeilijkheidsniveau van 2 op een schaal van 5. Dit betekent dat het bouwproces redelijk toegankelijk is, zelfs voor mensen met beperkte ervaring met het bouwen van miniblocks. Met duidelijke stap-voor-stap instructies en de benodigde miniblocks overzichtelijk aangegeven, is het voor de meeste bouwers goed te doen. Hoewel er enige concentratie en nauwkeurigheid vereist is, is het geen al te uitdagend project. Het is een leuke activiteit voor zowel jongere bouwers als volwassenen die op zoek zijn naar ontspanning tijdens de feestdagen.

Verpakking bewegende kerstman

De verpakking

Bij het openen van de doos valt direct de vrolijke en stevige verpakking op. De kleuren en het ontwerp spreken meteen tot de verbeelding en brengen ons direct in de kerstsfeer. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het visuele aspect van de verpakking, wat zeker bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van het product.

Binnenin de doos vinden we een uitgebreide inhoud die zorgvuldig is verpakt. We ontdekken twee zakjes met miniblocks, een witte ondergrond om op te bouwen, stickers om de kerstman tot leven te brengen, duidelijke stap-voor-stap instructies en zelfs een halve kerstbal met een gewichtje. Het is opvallend dat de inhoud netjes georganiseerd en geplaatst is, waardoor het gevoel van kwaliteit en zorgvuldigheid wordt versterkt. Het feit dat alles zo keurig is verpakt en niet lukraak in de doos is gestopt, is absoluut een groot pluspunt.

Het bouwproces

We beginnen met de witte ondergrond. Hierop zal de kerstman uiteindelijk worden gebouwd. Bij het zien van de instructies valt gelijk op dat bij iedere vier stappen wordt aangegeven welke miniblocks je nodig hebt. Zo kun je deze van te voren alvast sorteren. We beginnen met de onderste laag. Net als bij andere miniblock figuren is het begin altijd lastig. Zeker met een ronde ondergrond moeten wij goed opletten en tellen waar de miniblocks horen. Naarmate wij vorderen zie je steeds meer verschijnen wat je aan het bouwen bent. De kerstman en zijn accessoires krijgen steeds meer vorm.

De instructies zijn erg duidelijk. Zo is er voor elke rij miniblocks één stap. Toch is het soms wel lastig te zien welke kleur miniblock wij nodig hebben. Toch kun je hierin weinig fout doen. Zeker wanneer je van te voren de miniblocks voor vier stappen al klaar legt.

Ondanks dat het ‘maar’ 446 miniblocks zijn, zijn wij toch echt wel een paar uur bezig geweest met het bouwen van de bewegende kerstman miniblock. Een echte uitdaging met een prachtig resultaat.

Bewegende kerstman miniblock (1)

Zodra je de kerstman klaar hebt, kun je hem ogen geven met de bijgeleverde stickers. De halve kerstbal met gewicht is een leuk extraatje. Door de kerstman hier in te schuiven kan die vrolijk heen en weer bewegen. Het gewicht zorgt er voor dat de kerstman niet omvalt.

Voor- en nadelen

Voordelen:
– Hij kan vrolijk heen-en-weer bewegen,
– zorgt voor uren bouwplezier
– hij is anders dan de andere miniblock figuren.

Nadelen:
– De kleuren in de instructies zijn soms wat onduidelijk.
– Alleen verkrijgbaar rond de feestdagen.

Conclusie

Met een vrolijke heen-en-weer bewegende kerstman miniblock voor ons, kunnen wij jou vertellen dat dit een zeer leuke toevoeging is aan ons assortiment. Wij zijn erg enthousiast over deze miniblock. Het bouwproces is zeer goed te doen, mede dankzij de duidelijke instructies. Ondanks het aantal miniblocks ben je hier uren mee zoet. Vooral de keuze om hem op een halve kerstbal te laten bewegen is een echte toevoeging. Dit onderscheid hem dan ook in ons assortiment. Wij zijn gelijk al in de kerststemming na het bouwen van deze vrolijke kerstman. De adviesleeftijd van 14+ is volgens ons niet passend. Wij raden dit product dan ook aan vanaf 9 jaar.

Wil je na het lezen van onze review de bewegende kerstman miniblock zelf maken? Je bestelt de bewegende kerstman miniblock voor maar € 15,00 euro. Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen al in huis. Wees er snel bij want op=op!

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.