Bewegende kerstman miniblock review

Vandaag testen wij de bewegende kerstman miniblock. Deze is nieuw in ons assortiment en vanaf 1 oktober te bestellen op FunWithBlocks.nl.

Kerst miniblocks

Aan het eind van de zomer vakantie is het voor ons tijd om ons voor te bereiden op de naderende feestdagen. FunWithBlocks zorgt ieder jaar voor een vrolijk assortiment met kerst miniblocks. Ook dit jaar hebben wij weer leuke kerst miniblocks voor jou uitgekozen. Naast de populaire figuren van afgelopen jaren, hebben wij ook weer wat nieuwe figuren aan ons assortiment toegevoegd. Deze moeten natuurlijk ook getest worden. Vandaag is het de beurt aan de bewegende kerstman miniblock van Wise Hawk. Deze kerstman viel op omdat hij anders is dan de kerstmannen die vorig jaar al in ons assortiment zaten. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Details:

Collectie: Kerst miniblocks
Figuur: Bewegende Kerstman miniblock
Aantal: 446 miniblocks
Afmetingen: 14,5 cm x 9.8 cm
Min. leeftijd: 14+
Merk: Wise Hawk

kerstman miniblock

De verpakking

Verpakking bewegende kerstman
Inhoud verpakking; Foto: FunWithBlocks

Wat gelijk opvalt is de vrolijke en stevige verpakking. Wij krijgen gelijk zin in kerst. In de doos zitten twee zakjes met miniblocks, een witte ondergrond, stickers, duidelijke stap-voor-stap instructies en een halve kerstbal met een gewichtje. Een uitgebreide inhoud. De inhoud zit ook netjes in de doos verpakt en is er niet zomaar in gestopt. Echt een plus punt.

Bouwproces bewegende kerstman miniblock

We beginnen met de witte ondergrond. Hierop zal de kerstman uiteindelijk worden gebouwd. Bij het zien van de instructies valt gelijk op dat bij iedere vier stappen wordt aangegeven welke miniblocks je nodig hebt. Zo kun je deze van te voren alvast sorteren. We beginnen met de onderste laag. Net als bij andere miniblock figuren is het begin altijd lastig. Zeker met een ronde ondergrond moeten wij goed opletten en tellen waar de miniblocks horen. Naarmate wij vorderen zie je steeds meer verschijnen wat je aan het bouwen bent. De kerstman en zijn accessoires krijgen steeds meer vorm.

Bewegende kerstman miniblock (1)
Bewegende kerstman halverwege; Foto: FunWithBlocks

De instructies zijn erg duidelijk. Zo is er voor elke rij miniblocks één stap. Toch is het soms wel lastig te zien welke kleur miniblock wij nodig hebben. Toch kun je hierin weinig fout doen. Zeker wanneer je van te voren de miniblocks voor vier stappen al klaar legt.

Ondanks dat het ‘maar’ 446 miniblocks zijn, zijn wij toch echt wel een paar uur bezig geweest met het bouwen van de bewegende kerstman miniblock. Een echte uitdaging met een prachtig resultaat.

Zodra je de kerstman klaar hebt, kun je hem ogen geven met de bijgeleverde stickers. De halve kerstbal met gewicht is een leuk extraatje. Door de kerstman hier in te schuiven kan die vrolijk heen en weer bewegen. Het gewicht zorgt er voor dat de kerstman niet omvalt.

Review conclusie

Met een vrolijke heen-en-weer bewegende kerstman miniblock voor ons, kunnen wij jou vertellen dat dit een zeer leuke toevoeging is aan ons assortiment. Wij zijn erg enthousiast over deze miniblock. Het bouwproces is zeer goed te doen, mede dankzij de duidelijke instructies. Ondanks het aantal miniblocks ben je hier uren mee zoet. Vooral de keuze om hem op een halve kerstbal te laten bewegen is een echte toevoeging. Dit onderscheid hem dan ook in ons assortiment. Wij zijn gelijk al in de kerststemming na het bouwen van deze vrolijke kerstman. De adviesleeftijd van 14+ is volgens ons niet passend. Wij raden dit product dan ook aan vanaf 9 jaar.

Bewegende kerstman miniblock
Het eindresultaat; Foto: FunWithBlocks

Voordelen: Hij kan vrolijk heen-en-weer bewegen, zorgt voor uren bouwplezier en hij is anders dan de andere miniblock figuren.

Nadelen: De kleuren in de instructies zijn soms wat onduidelijk. Alleen verkrijgbaar rond de feestdagen.

Wil je na het lezen van onze review de bewegende kerstman miniblock zelf maken? Je bestelt hem hier voor maar € 15,00 euro. Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen al in huis. Wees er snel bij want op=op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 104 reviews.