Mewtwo miniblock - Pokémon - 140 mini blocks

Als je van Pokémon houdt en voldoening vindt in het maken van iets speciaals, dan wordt je vast heel enthousiast. Met de Mewtwo nanoblock kun je deze twee interesses combineren terwijl je je eigen Mewtwo bouwt.

Zijn de nanoblocks nog nieuw voor jou? Deze kleine blokjes doen je denken aan LEGO, maar zijn ook zeker anders. Hoe anders? Dat lees je hier. De blokjes zijn tot wel 8x kleiner. Hierdoor bouw je met de mooiste details. Naast Pokémon kun je van alles bouwen met deze nanoblocks.

Mewtwo Nanoblock Set

Mewtwo

 • Collectie: Pokémon
 • figuur: Mewtwo
 • Aantal: 140 miniblocks
 • Lengte: 5.9 cm x 5.2 cm
 • Gewicht: 8 gram
 • Merk: Nanoblock
 • Niveau: ★★☆☆☆

Klaar om meer te leren over deze Mewtwo nanoblock set? Lees dan snel verder!

Als je mijn review leest kun je het volgende leren:

 • Een korte beschrijving van Mewtwo en de Mewtwo Nanoblock set
 • De afmetingen van de Mewtwo Nanoblock
 • De moeilijkheidsgraad van deze set
 • Aanwijzingen om Mewtwo te bouwen met nanoblocks

Korte beschrijving

Voordat we ingaan op de Mewtwo nanoblock, laten we eens kijken wie Mewtwo is en waarom hij een van de beste Pokémon is die je wilt bouwen (of kopen zodat iemand anders hem kan bouwen).

miniblock

Mewtwo is een enorme populaire Pokémon. Hij verscheen voor het eerst in Pokémon Red en Blue. Mewtwo is één van de zeldzaamste Pokémon en is een evolutie van Mew. Mewtwo is erg sterk en krachtig. Hij heeft ook paranormale gaven en kan telekinese gebruiken om zichzelf te beschermen tegen vijanden.

Wij bieden een enorm assortiment aan Pokémon nanoblocks aan. Hiervan is Mewtwo zeker één van onze favorieten. Maar kijk ook eens naar onze andere Pokémon nanoblocks.

Deze set geeft jou de kans om jouw eigen 3d Mewtwo te bouwen. Het is toch veel leuker om Pokémon te bouwen in plaats van te vangen? Daarna kun je enorm genieten van jou zelfgemaakte Mewtwo.

Schermafbeelding 2022 02 13 om 20.40.41 miniblock

Als je nog nooit een Nanoblock hebt gebouwd, zul je versteld staan hoe gedetailleerd het resultaat is. Ondanks dat de blokjes zo klein zijn, bevat elke Nanoblock zoveel aandacht voor detail dankzij de talrijke kleine stenen die samen iets prachtigs creëren.

Mewtwo nanoblock afmetingen.

Zoals al eerder aangegeven zijn de miniblocks enorm klein. Zo zijn de kleinste maar 4 mm x 5 mm.

Deze set bestaat uit 140 nanoblocks. Zodra je klaar bent heb je je eigen Mewtwo van zo’n 5.9 cm groot. Ideaal om ten toon te stellen op je bureau of een boekenplank.

Mewtwo nanoblock Moeilijkheidsgraad

Wij geven aan al onze producten een moeilijkheidsgraad. Oplopend van één ster naar vijf sterren.

De Mewtwo nanoblock hebben wij twee sterren gegeven. Hij is namelijk ingewikkelder dan de Bulbasaur nanoblock die je hier vindt. Toch ook is de Mewtwo nanoblock zeer geschikt om kennis te maken met onze miniblocks.

Wij zijn ongeveer een uur bezig geweest met de bouw van de Mewtwo nanoblock. Iedere nanoblock bouwer zal dit anders ervaren. Het is dus ook maar een schatting.

Mewtwo nanoblock Instructies

Elke set wordt geleverd met een stap voor stap instructie. U kunt ook online een kopie van de Mewtwo instructies vinden. Op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u een kopie van de instructies kwijtraakt.

db82682c6f2ec6cef364c17910683b2b 1 miniblock

Waar te koop?

Zoek niet verder. Je vindt deze hier, en nog veel Pokémon nanoblocks op FunWithBlocks.nl; Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland en België. Tevens vindt je de meeste van de nanoblocks ook op Bol.com.

Conclusie

Deze Mewtwo nanoblock is perfect voor Pokémon fans, voor zowel jong als oud. Of je het nu koopt als cadeau voor een ander om te bouwen of voor jezelf om naast al je andere Pokémon te laten zien, met deze Mewtwo nanoblock zit je altijd goed!

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.