FunWithBlocks header
De goedkoopste nanoblocks van België

Welkom bij FunWithBlocks!

Dé goedkoopste nanoblocks van België, dé webshop voor de leukste, origineelste en best geprijsde nanoblocks!

Voor eindeloos bouwplezier.

FunWithBlocks is opgericht door mij, Silke.

Welkom op de website van mijn onderneming, FunWithBlocks. Ik ben begonnen met mijn bedrijf in het begin van 2020. Ik heb altijd al ondernemer willen worden, het leek me fantastisch om mijn dagen te vullen met iets waar ik gepassioneerd over ben. Toen ik in begin 2020 mijn baan verloor, besloot ik de stap te zetten. Vroeger ben ik altijd in de weer geweest met DUPLO en LEGO en vanuit deze fijne herinneringen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe versie, een nieuwe variant op deze bouwblokken.

Ik heb de nanoblocks van FunWithBlocks op de kaart gezet in Nederland en België. Vanuit mijn passie en enthousiasme voor het product ben ik begonnen met verschillende items aan het assortiment toe te voegen. Wat maakt de nanoblocks zo leuk? Het is een nieuwe variant op de bekendste bouwstenenmerken, door leuke figuren en gebouwen met een fijne prijs-kwaliteitverhouding.

Inmiddels loopt het bedrijf als een trein: we verzenden over de honderd orders per week. De verzending doe ikzelf, met hulp van mijn vrouw Sharon.

Voor wie zijn de nanoblocks geschikt?

Het leukste aan onze collectie nanoblocks is dat het een gedetailleerdere en geavanceerdere versie is op de meest bekende merken van bouwstenen. De nanoblocks zijn tot wel acht keer kleiner dan de bekendste merken, zo is het kleinste steentje 4 x 4 millimeter! Dit maakt dat onze figuren en gebouwen bestaan uit prachtige details, wat het bouwen tot een uitdaging maakt. Wij adviseren dan ook een gebruikersleeftijd vanaf ongeveer 9 jaar oud.

Nanoblocks zijn geschikt voor de fanatiekeling en de creatieveling die graag een uurtje ontspant en zich wil vermaken. Onze nanoblocks zijn ook heel leuk om als cadeautje te geven: voor elke interesse is wel een leuk figuur of gebouw te vinden!

Wist je dat veel scholen ook gebruikmaken van onze nanoblocks? Kinderen vinden het heel leuk om met onze bouwstenen te spelen en veel leerkrachten laten ons weten dat het de concentratie aanzienlijk doet verbeteren. Onze nanoblocks zijn ook geschikt om te laten gebruiken wanneer de kinderen tijd over hebben of een taak succesvol hebben afgerond, veel kinderen zien het als een leuke stimulans.

De vindt de goedkoopste nanoblocks van belgië hier.

Wat maakt FunWithBlocks dé place to be?

Wij zijn één van de weinige verkopers van de officiële nanoblocks in Nederland & België. Dit maakt dat wij gegarandeerd een goede kwaliteit leveren, tegen een fijne prijs. De nanoblocks zijn in Nederland en België nog vrij onbekend en omdat wij zo enthousiast zijn over het product, willen we zoveel mogelijk mensen ermee kennis laten maken!

Onze missie is dan ook om de nanoblocks te introduceren in Nederland en België en om dit succesvol aan zoveel mogelijk mensen te laten proberen. Hierom vinden wij het belangrijk om een goede service te leveren met een uitstekende kwaliteit en een lage prijs! Wist je dat wij de goedkoopste nanoblocks van België verkoper?

Voor 17:00 besteld? Dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag al in huis. Ook bieden we een gratis verzending vanaf 49 euro.

FunWithBlocks wil de nanoblocks bekend maken in Nederland en België, doe je met ons mee?

Omdat wij het een fantastisch product vinden wat veel meer bekendheid verdient in ons land, willen we onze missie graag met je delen!

Heb je een figuur of gebouw geprobeerd en ben je net zo enthousiast geworden als wij? Laat dan een review achter en deel je creaties met ons via Instagram (@funwithblocksnl).