FunWithBlocks

Van kleins af aan begin je met het bouwen en stapelen van blokken. Vervolgens ga je over op duplo en als je oud genoeg bent, ga je verder met LEGO. Wat is nou leuker dan zelf dingen bouwen. Maar na de LEGO houdt het op. Bij FunWithBlocks bestel je nu onze miniblocks. Deze kleine steentjes zijn wel 8x kleiner dan de gebruikelijke LEGO steentjes en brengen dan ook meer uitdaging met zich mee. De miniblocks zijn verkrijgbaar in de leukste karakters en gebouwen. Neem snel een kijkje in onze webshop.

De miniblocks van FunWithBlocks zijn geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar en garanderen uren bouwplezier. Wij zijn er dan ook helemaal gek op en zijn in onze vrije tijd, ook enthousiast aan het bouwen. Hier vind je een paar voorbeelden.

De nanoblocks komen uit China. In 2008 is Kawada begonnen met het verkopen van de nanoblocks. Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers (LOZ, LNO, WiseHawk en verschillende andere merken) die, onder een andere naam, de leukste figureren ontwikkelen die gemaakt kunnen worden met miniblocks. Wereldwijd is dit dan ook een populair product die in Nederland nog vrij onbekend is. Wij hopen jullie net zo enthousiast te maken als wij zijn. Heb je één van onze producten gekocht en gemaakt? Deel dan enthousiast je creaties om zo ook andere enthousiast te maken voor dit geweldige product.