Ben je benieuwd geworden naar onze miniblocks en wil je weten hoe het werkt?

Dat leggen we je graag hieronder uit. Heb je nog een vraag over ons product? Je kunt hier contact met ons opnemen.

1 Waar zijn de miniblocks van gemaakt?

De miniblocks zijn gemaakt van niet-giftig en ruw ABS-materiaal. Dit zorgt voor een hoge productveiligheid zodat iedereen plezier kan beleven aan onze verschillende figuren en gebouwen.

Let wel op: onze miniblocks zijn tot wel acht keer kleiner dan de meest bekende bouwstenenmerken, met als kleinste steentje 4 x 4 millimeter. Hoewel dit een fantastisch gedetailleerd resultaat geeft, is het belangrijk om de miniblocks buiten gebruik van kleine kinderen te houden en ervoor te zorgen dat ze niet worden ingeslikt. Wij raden de miniblocks aan vanaf ongeveer 9 jaar oud.

2 Prachtige details

Onze miniblocks bestaan uit prachtige details, dit komt doordat sommige steentjes heel klein zijn. Hierdoor is het bouwen van de figuren en de gebouwen echt een uitdaging en ben je wel even zoet. Voor het gemak bieden wij ook bijpassende accessoires, zoals de bricktool en de miniblock pincet.

Onze miniblocks stimuleren de creativiteit en zorgen voor ontspanning en ontplooiing. Van veel klanten hebben we gehoord dat het ook de concentratie verhoogt: veel gebruikers kunnen langere tijd heel geconcentreerd en met veel plezier bouwen!

3 De miniblocks stimuleren je ontwikkeling

Ga aan de slag met de verschillende figuren en gebouwen en ontwikkel je ruimtelijk inzicht en verbeeldend vermogen. Doordat sommige creaties heel specifiek en gedetailleerd zijn, moet je soms echt goed kijken hoe de puzzel precies in zijn werking gaat. Gelukkig kom je er altijd uit met behulp van onze 3D-handleiding die in kleur geleverd wordt.

Wist je dat veel scholen de miniblocks van FunWithBlocks aanschaffen? Leerkrachten zijn van mening dat de miniblocks een leuke en educatieve beloning zijn voor kinderen die al klaar zijn of die een taak goed hebben volbracht. De figuren zorgen voor urenlang vermaak en een resultaat om trots op te zijn!

4 Duidelijke beschrijving en handleiding

Alle figuren en gebouwen komen met een duidelijke 3D-handleiding in kleur. De handleiding bestaat uit een stap voor stap instructie met duidelijke beelden over hoe je de miniblocks in elkaar moet zetten. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk en makkelijk.

Omdat de miniblocks heel klein zijn, kunnen sommige onderdelen makkelijk kwijtraken. Gelukkig leveren wij bij elke set genoeg reserveblokjes, zodat je onbezorgd bouwplezier ervan kunt beleven.


Bekijk hier onze populairste producten

Populair
8,50 incl. BTW

↕ 9.5 cm ↔ 8 cm

Niveau:★★★☆☆

8,50 incl. BTW

↕ 10 cm ↔ 6 cm

Niveau:★★☆☆☆

34,95 incl. BTW

↕ 22 cm ↔ 19 cm

Niveau:★★★★★

8,50 incl. BTW

↕ 9.5 cm ↔ 8 cm

Niveau:★★☆☆☆

8,50 incl. BTW

↕ 10 cm ↔ 6 cm

Niveau:★★☆☆☆