Hoe werkt het?

Ben je benieuwd geworden naar onze miniblocks en wil je weten hoe het werkt?

Dat leggen we je graag hieronder uit. Heb je nog een vraag over ons product? Je kunt hier contact met ons opnemen.

Waar zijn de miniblocks van gemaakt?

Onze miniblocks zijn vervaardigd van veilig en duurzaam ABS-materiaal. Met aandacht voor productveiligheid bieden ze plezier en creativiteit voor alle leeftijden. Let op: houd de miniblocks buiten bereik van jonge kinderen en adviseer ze voor gebruik vanaf ongeveer 9 jaar, vanwege de kleinere afmetingen.

Prachtige details en uitdagende bouwervaring

Laat je betoveren door de prachtige details van onze miniblocks. Met kleine steentjes en bijpassende accessoires bieden we een uitdagende bouwervaring. Ontdek hoe onze miniblocks creativiteit, ontspanning en concentratie stimuleren. Beleef urenlang bouwplezier!

mario-miniblocks-foto-nicole-berkouwer-scaled-1-1

Stimuleer je ontwikkeling met miniblocks

Ontwikkel je ruimtelijk inzicht en verbeeldingskracht terwijl je aan de slag gaat met onze figuren en gebouwen. De gedetailleerde creaties dagen je uit om nauwkeurig te puzzelen. Onze kleurrijke 3D-handleiding helpt je op weg. Ontdek waarom scholen de miniblocks als leuke en educatieve beloning gebruiken. Beleef urenlang vermaak en wees trots op je resultaten!

Eenvoudige montage met kleurrijke handleiding

Ontdek het gemak van onze duidelijke 3D-handleiding in kleur, die stap voor stap laat zien hoe je de miniblocks in elkaar zet. Geen verwarring, alleen heldere instructies en afbeeldingen.

We begrijpen dat kleine onderdelen soms zoekraken. Daarom leveren we voldoende reserveblokjes bij elke set, zodat je zorgeloos kunt blijven bouwen en genieten van eindeloos plezier.

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.