Miniblocks kwijt? Handleiding verloren? FunWithBlocks staat voor je klaar!

Ontbrekende onderdelen?

Het overkomt ons allemaal weleens: je bent vol enthousiasme aan het bouwen met je miniblock bouwpakket en dan merk je dat er enkele blokjes zoek zijn geraakt.Of misschien heb je je miniblocks al een tijdje geleden gekocht en kun je nu de handleiding nergens vinden.

Geen paniek! Bij FunWithBlocks begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk het is om je bouwavontuur probleemloos voort te zetten. Daarom bieden we een oplossing voor iedereen die miniblocks kwijt is, blokjes mist of de handleiding verloren heeft.

Miniblocks kwijt

Levenslange garantie voor ontbrekende miniblocks bij FunWithBlocks

Wanneer je je miniblocks hebt gekocht bij FunWithBlocks, kun je gerust ademhalen. We bieden namelijk een levenslange garantie voor ontbrekende miniblocks in je bouwpakket. Of het nu gaat om een enkel blokje of een paar, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je bouwplezier niet wordt onderbroken. Wij begrijpen hoe belangrijk elk blokje is om je bouwwerk compleet te maken, en daarom zorgen we ervoor dat je de ontbrekende blokjes snel ontvangt, zonder extra kosten. Zo kun je met een gerust hart je bouwproject voltooien en genieten van het eindresultaat.

Miniblocks kwijt of handleiding verloren, waar je je miniblocks ook hebt gekocht

Heb je je miniblock bouwpakket bij een andere webshop gekocht en geeft deze webshop niet thuis? Geen zorgen, we zijn er nog steeds om je te helpen! Als je blokjes kwijt bent geraakt of de handleiding hebt verloren en je je miniblocks ergens anders hebt gekocht, bieden we ook een oplossing om je bouwavontuur te redden. Voor ontbrekende blokjes vragen we een kleine vergoeding van € 0,10 per blokje, plus de verzendkosten die meestal € 1,10 bedragen. En als je op zoek bent naar een vervangende handleiding, rekenen we slechts € 2,50.

Hoe je ons kunt bereiken

Dus, of je nu een paar blokjes mist, een specifiek stukje nodig hebt om je bouwwerk af te maken of de handleiding kwijt bent geraakt, we staan voor je klaar. Neem contact met ons op via Whatsapp, en wij zorgen dat je snel weer kunt genieten van je miniblock-avontuur. Bij FunWithBlocks geloven we dat elke bouwer het recht heeft om zijn creativiteit tot uiting te brengen, en we zijn er trots op om je te ondersteunen, ongeacht waar je je miniblocks hebt gekocht. Bouw verder, zonder zorgen!

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.