Over FunWithBlocks

Silke & Sharon over FunWithBlocks

Welkom bij FunWithBlocks!

Dé webshop voor de leukste, origineelste en best geprijsde mini- en nanoblocks!

Voor eindeloos bouwplezier.

FunWithBlocks is opgericht door ons, Silke & Sharon.

Welkom op de website van onze onderneming, FunWithBlocks. Wij zijn begonnen met dit bedrijf in het begin van 2020. Ik, Silke, heb altijd al ondernemer willen worden, het leek mij fantastisch om mijn dagen te vullen met iets waar ik gepassioneerd over ben. Toen ik in begin 2020 mijn baan verloor, besloot ik de stap te zetten. Vroeger ben ik altijd in de weer geweest met DUPLO en LEGO en vanuit deze fijne herinneringen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe versie, een nieuwe variant op deze bouwblokken.

Samen hebben wij de miniblocks van FunWithBlocks op de kaart gezet in Nederland en België. Vanuit onze passie en enthousiasme voor het product zijn wij begonnen met verschillende items aan het assortiment toe te voegen. Wat maakt de miniblocks zo leuk? Het is een nieuwe variant op de bekendste bouwstenenmerken, door leuke figuren en gebouwen met een fijne prijs-kwaliteitverhouding.

Inmiddels loopt het bedrijf als een trein: we verzenden over de honderd orders per week. De verzending doen wij zelf.

Voor wie zijn de miniblocks geschikt?

Het leukste aan onze collectie miniblocks is dat het een gedetailleerdere en geavanceerdere versie is op de meest bekende merken van bouwstenen. De miniblocks zijn tot wel acht keer kleiner dan de bekendste merken, zo is het kleinste steentje 4 x 4 millimeter! Dit maakt dat onze figuren en gebouwen bestaan uit prachtige details, wat het bouwen tot een uitdaging maakt. Wij adviseren dan ook een gebruikersleeftijd vanaf ongeveer 9 jaar oud.

Miniblocks zijn geschikt voor de fanatiekeling en de creatieveling die graag een uurtje ontspant en zich wil vermaken. Onze miniblocks zijn ook heel leuk om als cadeautje te geven: voor elke interesse is wel een leuk figuur of gebouw te vinden!

Wist je dat veel scholen ook gebruikmaken van onze miniblocks? Kinderen vinden het heel leuk om met onze bouwstenen te spelen en veel leerkrachten laten ons weten dat het de concentratie aanzienlijk doet verbeteren. Onze miniblocks zijn ook geschikt om te laten gebruiken wanneer de kinderen tijd over hebben of een taak succesvol hebben afgerond, veel kinderen zien het als een leuke en uitdagende stimulans.

Mario miniblocks

Wat maakt FunWithBlocks dé place to be?

Wij zijn de officiële verkoper van Wise Hawk, Balody en LNO, de merken van de miniblocks die wij verkopen. Dit maakt dat wij gegarandeerd een goede kwaliteit leveren, tegen een fijne prijs. De miniblocks zijn in Nederland en België nog vrij onbekend en omdat wij zo enthousiast zijn over het product, willen we zoveel mogelijk mensen ermee kennis laten maken!

Onze missie is dan ook om de miniblocks te introduceren in Nederland en België en om dit succesvol aan zoveel mogelijk mensen te laten proberen. Hierom vinden wij het belangrijkst om een goede service te leveren met een uitstekende kwaliteit en een lage prijs! Wist je dat wij de goedkoopste aanbieder zijn in Nederland en België?

Voor 17:00 besteld? Dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag al in huis. Ook bieden we een gratis verzending vanaf 49 euro.

FunWithBlocks wil de miniblocks bekend maken in Nederland en België, doe je met ons mee?

Omdat wij het een fantastisch product vinden wat veel meer bekendheid verdient in ons land, willen we onze missie graag met je delen!

Heb je een figuur of gebouw geprobeerd en ben je net zo enthousiast geworden als wij? Laat dan een review achter en deel je creaties met ons via Instagram (@funwithblocksnl).