Over FunWithBlocks

Welkom bij FunWithBlocks!

Dé webshop voor de leukste, origineelste en best geprijsde mini- en nanoblocks!

Voor eindeloos bouwplezier.

Hallo daar! Wij zijn Silke en Sharon, de oprichters van FunWithBlocks, en we zijn ontzettend blij dat je onze website bezoekt! Onze reis begon in het begin van 2020, toen ik, Silke, mijn baan verloor en besloot om mijn droom na te jagen om mijn dagen te vullen met iets waar ik gepassioneerd over ben. Ik heb altijd al een ondernemer willen zijn, en het leek me fantastisch om iets te doen waar ik echt van houd.

Als kind was ik altijd dol op DUPLO en LEGO, en vanuit die fijne herinneringen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe versie, een nieuwe variant van deze bouwblokken. Samen met mijn vrouw Sharon hebben we FunWithBlocks op de kaart gezet in Nederland en België met onze miniblocks. Vanuit onze passie en enthousiasme voor dit product hebben we verschillende items aan ons assortiment toegevoegd.

En weet je wat het zo leuk maakt? De miniblocks zijn een frisse variant op het bekende bouwstenenmerk LEGO, met leuke figuren en gebouwen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Inmiddels draait ons bedrijf als een trein en verzenden we meer dan honderd bestellingen per week, en dat doen we helemaal zelf!

Silke en Sharon miniblock

We zijn ontzettend dankbaar voor alle support en het enthousiasme van onze klanten. Welkom bij FunWithBlocks, we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij!

Voor wie zijn de miniblocks geschikt?

Onze miniblocks zijn het meest geschikt voor de fanatiekelingen en creatievelingen die graag uitdagingen aangaan en zich willen vermaken. Ze zijn een gedetailleerdere en geavanceerdere versie van het bekende bouwstenenmerk, met steentjes die tot wel acht keer kleiner zijn, waarbij het kleinste steentje slechts 4 x 4 millimeter is! Dit resulteert in prachtige details in onze figuren en gebouwen, waardoor het bouwen een echte uitdaging wordt. Daarom adviseren wij een gebruikersleeftijd vanaf ongeveer 9 jaar oud.

Onze miniblocks zijn ook heel geschikt als cadeautje, omdat er voor elke interesse wel een leuk figuur of gebouw te vinden is! Bovendien worden onze miniblocks vaak gebruikt door scholen. Veel kinderen vinden het namelijk geweldig om met onze bouwstenen te spelen, en leerkrachten hebben ons laten weten dat het de concentratie van de kinderen aanzienlijk verbetert. Onze miniblocks kunnen ook worden ingezet als beloningssysteem, waarbij kinderen het zien als een leuke en uitdagende stimulans na het succesvol afronden van een taak of als ze wat vrije tijd over hebben.

Wat maakt FunWithBlocks dé place to be?

Als eigenaar van FunWithBlocks ben ik ontzettend trots om de officiële verkoper te zijn van de enige echte nanoblocks en de geweldige miniblock-merken Wise Hawk, Balody, LNO en LP. Ik wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze fantastische bouwsteentjes, die nog relatief onbekend zijn in Nederland en België.

Mijn missie is om de miniblocks succesvol te introduceren in Nederland en België, en ik zet me altijd in voor uitstekende service, topkwaliteit en betaalbaarheid. Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat ik de goedkoopste aanbieder ben in Nederland en België!

Bij FunWithBlocks zorg ik persoonlijk voor een snelle levering. Als je vóór 16:00 uur bestelt, wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden en heb je het de volgende dag al in huis. En als kers op de taart, bied ik gratis verzending vanaf 49 euro, zodat je nog meer plezier kunt beleven aan je miniblocks avontuur!

Ontdek bij FunWithBlocks de wereld van gedetailleerde en uitdagende miniblocks, inclusief de officiële Nanoblocks van Kawada. Hier ben je verzekerd van de leukste bouwervaring, met de beste kwaliteit en service. Kom langs en beleef plezier met FunWithBlocks!

FunWithBlocks – Samen Ontdekken en Genieten van Miniblocks in Nederland en België!

marion miniblocks foto nicole berkouwer scaled 1 1 miniblock

Als liefhebber van bouwstenen ben ik persoonlijk enorm enthousiast over de miniblocks die we aanbieden bij FunWithBlocks. Ik vind dat dit geweldige product veel meer bekendheid verdient in ons land. Daarom deel ik graag mijn missie met jou!

Heb jij al een figuur of gebouw geprobeerd met de miniblocks en ben je net zo enthousiast geworden als ik? Laat dan een review achter op onze website en deel je creaties met ons via Instagram @funwithblocksnl

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw bouwkunsten met de miniblocks en samen kunnen we de wereld van miniblocks ontdekken en FunWithBlocks bekend maken in Nederland en België. Doe je met mij mee?

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.