Retourneren

Natuurlijk kan het voorkomen dat je jouw bestelling wilt ruilen of retourneren. Bij FunWithBlocks begrijpen we dat en streven we ernaar om het retourproces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Hieronder vind je uitgebreide informatie over hoe je jouw bestelling kunt retourneren en wat je kunt verwachten:

Retourneren

Herroepingsrecht

Bij FunWithBlocks heb je het recht om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. We willen namelijk dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je besluit om van je herroepingsrecht gebruik te maken, dien je ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de genoemde periode van 14 dagen.

Retourvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product in goede staat verkeren en in de originele verpakking zitten. Eventuele meegeleverde accessoires moeten ook worden geretourneerd. Houd er rekening mee dat voor bepaalde producten, zoals verzegelde verpakkingen van miniblocks, specifieke retourvoorwaarden gelden. Neem contact met ons op voor meer informatie over het terugsturen van deze producten.

Retourproces

Als je het product wilt retourneren, neem dan eerst contact met ons op via onze contactpagina of het contactformulier. Wellicht kunnen we samen tot een passende oplossing komen, zodat retour sturen niet nodig is.

Als je toch besluit om het product te retourneren, vul dan het retourformulier in en stuur het naar ons op.

Retouradres

Je hebt 14 dagen de tijd om het product onder vermelding van je ordernummer naar het volgende adres te retourneren:

FunWithBlocks
Pretoriusstraat 20
3851 ZL Ermelo
(geen bezoekadres)

Kosten en terugbetaling

De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn in de meeste gevallen voor jouw eigen rekening. Raadpleeg de website van PostNL of neem contact met ons op voor de exacte tarieven en instructies voor het retourneren van je pakket. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten terugbetalen. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verwerkt.

We hopen dat deze uitgebreide informatie je een duidelijk beeld geeft van ons retourproces. Bij FunWithBlocks staan we klaar om je te assisteren en al je vragen over retourneren te beantwoorden. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop en bieden een soepele retourervaring voor het geval dat dit niet het geval is.

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.