Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je bestelling wilt ruilen of retourneren. Dit is dan ook mogelijk. Je hebt namelijk het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de PostNL.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@funwithblocks.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

let op: Onze miniblocks worden geleverd in een gesealde verpakking. Indien deze verzegeling verbroken is, kan het product niet meer geretourneerd worden. Het doosje waarin de miniblocks geleverd worden mag uiteraard wel geopend worden om de producten te bekijken en te beoordelen.

Terugsturen?

Wil je het product toch terugsturen? Neem dan eerst contact met ons op via onze contactpagina of met het contact formulier. Misschien kunnen wij samen met jou tot een passende oplossing komen zodat dit misschien helemaal niet nodig is.

Heb je toch besloten jouw product te retourneren? Vul dan dit formulier in en stuur deze naar ons op. Zodra je het retourformulier hebt ingevuld, heb je nog 14 dagen de tijd je product naar ons te retourneren. Je kunt deze onder vermelding van je ordernummer retourneren naar:

Contactinformatie:

FunWithBlocks
Zijpenbergerhout 19
3845 JT Harderwijk
(geen bezoekadres)