Wat zijn miniblocks?

Wat zijn miniblocks?

Miniblocks, ook wel bekend als nanoblocks, zijn kleine bouwblokjes die echt een specialisme op zich zijn. Misschien vraag je je af wat het verschil is tussen miniblocks en nanoblocks. Geen zorgen, we leggen het graag uit in onze blog!

Hoewel ze lijken op LEGO, zijn ze veel kleiner van formaat. Met deze bijzondere bouwstenen kun je verbluffende creaties maken met ongelooflijke details. De kleinste blokjes hebben een afmeting van slechts 4 x 4 millimeter, waardoor je met uiterste precisie kunt bouwen.

Wat miniblocks zo uniek maakt, is dat je met deze kleine bouwsteentjes verfijnde details aan je creaties kunt toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Of je nu miniatuurfiguren, gebouwen of andere objecten wilt bouwen, kun je een niveau van nauwkeurigheid en schoonheid bereiken dat ongeëvenaard is. De prachtige afwerking van je bouwwerken zal zeker indruk maken.

Begin vandaag nog met bouwen en creëer je eigen meesterwerken vol adembenemende details!

Wat zijn miniblocks?

Wat ontvang ik?

Elk miniblock bouwpakket bevat een “Do It Yourself” project in een compacte verpakking met afgesloten zakjes. Afhankelijk van de grootte van het figuur of gebouw dat je wilt bouwen, ontvang je één of meerdere zakjes. Om je op weg te helpen, bevat elke set een gedetailleerde handleiding in de vorm van een figuur. Deze handleidingen zijn kleurrijk en in 3D, waardoor het bouwproces overzichtelijk en leuk is.

Maar wat als je per ongeluk een miniblockje kwijtraakt?
Maak je geen zorgen! Elke set miniblocks wordt geleverd met extra bouwblokjes. We begrijpen dat deze kleine bouwsteentjes gemakkelijk kunnen zoekraken, daarom hebben we ervoor gezorgd dat je altijd genoeg reserveonderdelen hebt om je project succesvol af te ronden. Je kunt vol vertrouwen aan de slag gaan, wetende dat je alle benodigde bouwsteentjes tot je beschikking hebt.

Voor wie zijn miniblocks geschikt?

Miniblocks zijn perfect voor iedereen die van bouwen houden en graag met kleine details werken. Het is belangrijk om te weten dat onze bouwstenen kleine onderdelen bevatten, waardoor ze minder geschikt zijn voor hele jonge kinderen. We raden meestal een minimumleeftijd van ongeveer 9 jaar aan voor de meeste figuren. Op die leeftijd bieden miniblocks precies de juiste uitdaging en plezier.

Maar maak je geen zorgen, de miniblock bouwpakketten zijn geschikt voor bouwers van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen. Het bouwen met Miniblocks verbetert je ruimtelijk inzicht, test je geduld en traint je nauwkeurigheid. Je kunt helemaal opgaan in het bouwproces en genieten van het voldane gevoel wanneer je je eigen prachtige kunstwerk hebt voltooid.

Of je nu al ervaring hebt met bouwen of net begint, Miniblocks bieden een geweldige ervaring voor iedereen die graag creatief bezig is. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Miniblocks en ontdek hoe je met kleine bouwstenen prachtige details kunt creëren. Het plezier van bouwen staat op je te wachten!

Bewegende kerstman miniblock (1)

Wist je dat?

Het bouwen met miniblocks heeft vele voordelen, zoals:

  • Het verbeteren van je concentratievermogen,
  • Het vergroten van je ruimtelijk inzicht en organisatievaardigheden,
  • Het opbouwen van zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde,
  • Het stimuleren van je sociale ontwikkeling.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en ervaar zelf de positieve effecten van het werken met miniblocks!

De geschiedenis van de miniblocks

Het begon allemaal in 2008, toen oprichter Kawada begon met de verkoop van nanoblocks in Japan. Dit bleek al snel een groot succes te zijn, en slechts vier jaar later werden de nanoblocks al verkocht in 31 landen over de hele wereld. In de loop der jaren zijn er verschillende grote fabrikanten op de markt gekomen die vergelijkbaar constructiespeelgoed verkopen, waaronder LNO, Wise Hawk, LBOYU, HC Magic en Balody.

In 2020 zijn wij begonnen met de verkoop van LNO en Wise Hawk producten. Naarmate ons klantenbestand groeide, hebben we ons assortiment uitgebreid met alle bekende merken. Op dit moment verkopen we de meeste bouwpakketten onder ons eigen merk, FunWithBlocks®. We zorgen ook voor een gevarieerd assortiment van de leukste miniatuurfiguren en gebouwen van de populaire merken. Op die manier kunnen mensen van alle leeftijden genieten van een leuk en creatief hobbyproject van de hoogste kwaliteit.

Miniblocks bouwen als een pro?

Vergeet niet om de Bricktool en/of Miniblock pincet toe te voegen aan je miniblock collectie. Met deze handige tools kun je nog gemakkelijker en overzichtelijker bouwen aan jouw miniblocks figuur of gebouw.

Kun je geen genoeg krijgen van onze miniblocks? Ben je benieuwd naar de creaties van andere enthousiaste bouwers? Volg ons dan nu op Instagram en ontdek inspirerende bouwwerken en tips!

De waardering van funwithblocks.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.